Acum când fostul premier aleargă după voturi Pro România prin țară și îndeamnă oamenii să nu respecte măsurile de protecție sanitară, la Gorj a început un fel de ”jihad COVID”, plecând de la criza din cartierele populate în majoritate cu cetățeni de etnie romă, din Târgu-Jiu.

Aici, nerespectarea măsurilor de protecție anti-COVID, la care Ponta și alți lideri politici i-au îndemnat pe români, lasă deja urme cumplite.

Însoțit de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, de şefii din Poliţie şi liderii comunităţii rome, prefectul Rujan a fost, luni după-amiază, în cartierele Obreja şi Meteor pentru o acţiune de informare împotriva COVID-19, în condiţiile în care o femeie romă, de 62 de ani, a murit din cauza virusului.

Sunt deja 25 – 30 de persoane infectate în cartier, nu se putea face asta înainte? A trebuit să se întâmple o nenorocire, să moară persoana, ca apoi să ne arătam, să vadă lumea la televizor uite domnule ce fac polițiștii din Târgu Jiu. Mi se pare o mascaradă ieftină de care mi-e scârbă, vă spun sincer”, a declarat Nelu Pavel, lider al comunității rome (alăturat).

mai mult la   /www.lumealibera.ro/


Descoperă mai multe la Bahtalo 💃 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns