Șaraimanic face un pas în afara lumii și aduce lăutarii din România împreună cu muzicieni de world music din diferite colțuri ale lumii. Frontierele se topesc, oamenii și muzica se întâlnesc.
Șaraimanic World debutează în București în 24 și 25 septembrie cu trei tarafuri de mare ștaif și un grup de muzicieni din Algeria: Taraful Ionică Minune, Gipsy Jazz Band Bibescu, Corina Sirghi și Taraful Jean Americanu, Labess.

Electrowclown si UFe DJ Sets vor însoți alaiul de muzici ale lumii și ne vom bucura împreună de pe zi până în noapte la grădina Rowa din Herăstrău.

Muzica lăutărească se va undui cu cea africană, rumba gitană flamenco și cu ritmurile Americii de Sud. Înconjurul lumii în două zile.

Preț bilet/ per zi/ persoană – 100 RON (loc la masă) // 80 RON standing (în zona de iarbă)
Preț abonament 2 zile/ persoană – 150 RON (loc la masă) // 120 RON standing (în zona de iarbă)

Nu sunt necesare dovada vacinului sau testarea Covid.
Eveniment curatoriat de Șaraimanic.
Șprițuit de Aqua Carpatica & Sâmburești.

 


Va rugam sa tineti cont de faptul ca terasa se inchide intotdeauna la ora stabilita de legea cu privire la masurile COVID-19.
–Informatii–
Aranjarea la mese sau pe iarbă va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
Achiziția de bilet asigură locul la masă. NU MAI ESTE NEVOIE DE REZERVARE TELEFONICA
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si pe baza lui este permis accesul in locatie.
Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Exista posibilitatea ca un grup de 2 persoane să fie așezat la masă cu un grup de alte 2 persoane.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara

Șaraimanic World București

Lasă un răspuns