Victor, primul elev de etnie romă care a absolvit liceul din Tălmaciu

0
30

Victor Carole este primul elev de etnie romă care a absolvit liceul din Tălmaciu. La finalul celor 12 ani de școală, tânărul i-a transmis un mesaj emoționant învățătoarei sale, pe care a numit-o „a doua mamă”, ea fiind cea care i-a fost sprijin și mentor la fiecare pas în toți acești ani. 

Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” din Tălmaciu se mândrește cu Victor Carole, primul elev de etnie romă care a reușit să își atingă visul de a absolvi studiile, în ciuda tuturor obstacolelor ce i-au venit în cale de-a lungul anilor.

„Unitatea noastră școlară culege astăzi roadele multiplelor acțiuni desfășurate pentru integrarea elevilor de etnie  rromă și  susținerea acestora pentru a combate părăsirea timpurie a școlii. Primul elev de etnie rromă a absolvit liceul, fiind un exemplu de perseverență și dorință de a se depăși pe el însuși. Cu sprijinul familiei sale, elevul Carole Victor a reușit să-și atingă visul de a absolvi liceul în ciuda tuturor obstacolelor”, spun reprezentanții școlii într-o postare pe Facebook.

Victor, primul elev de etnie romă care a absolvit liceul din Tălmaciu

 


Descoperă mai multe la Bahtalo 💃 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns