AcasăDorin Cioaba anunta ca da in judecata BOR pentru anii de robie...

Dorin Cioaba anunta ca da in judecata BOR pentru anii de robie a romilor si cere scuze publice fata de aceasta etnie

-

Dorin Cioaba, regele autointitulat al romilor a anuntat ca va intenta Bisericii Ortodoxe Romane un proces international prin care sa i se ceara recunoasterea implicarii in anii de robie a romilor si sa ceara scuze public fata de aceasta etnie, potrivit Turnul Sfatului.

Cioaba a precizat faptul ca mai marii bisericii nu si-au cerut niciodata scuze public pentru momentul istoric petrecut in urma cu aproape 170 de ani.

„Credem noi ca trebuie sa se faca putina lumina in situatia aceasta. De 167 de ani de cand romii au fost dezrobiti Biserica Ortodoxa nu a facut nimic si nu si-a cerut niciodata scuze public si tot musamalizeaza acest subiect. O sa spunem in conferinta si de ce. Am cerut public si prin diverse proiecte, pentru ca au fost o serie de proiecte cu fonduri norvegiene pe care ei le-au refuzat, pentru ca n-au vrut sa puna la dispozitie documente”, a spus Dorin Cioaba.

Dorin Cioaba anunta ca da in judecata BOR pentru anii de robie a romilor si cere scuze publice fata de aceasta etnie

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

”Drulă nu e om, e câine (…) Omul e nebun!”. Asta...

0
Asta spunea mafia transpartinică despre Cătălin când a ajuns ministru al Transporturilor. Deputatul PNL George Stângă și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, au...