Andrei Caramitru „Pozițiile lui George Simion si ale AUR sunt fix, dar fix, ce spun sau vor rusii”

  0
  269

  Pozițiile lui George Simion si ale AUR:
  – pandemia e o conspirație. Nu trebuie sa fie nici o restricție
  – Occidentul e rău. Avem nevoie de suveranitate, nu de UE sau NATO. Trebuie sa nationalizăm marile companii
  – Rusia a facut o porcărie cu atacul pe Ucraina. Dar si Ucraina are o vina. I-a provocat, si oricum ar trebui sa negocieze. Si Ucraina nu apara minoritatea română de acolo, deci nu sunt prietenii noștri. Si noi trebuie sa fim neutri
  – Intrarea Moldovei in UE nu e buna. Maia Sandu nu e ok. Moldova trebuie forțată sa faca unirea cu România.
  – ungurii trebuie combătuți cât mai dur. Ca la valea Uzului. Dar îl admirăm pe Victor Orban.

  Acuma. TOATE temele astea sunt fix, dar fix, ce spun sau vor rusii. Teleghidat. Sa ne detașăm de occident, sa fim prieteni cu ei. Si sa fie destabilizare cât mai mare, haos complet aici – intern dar si extern (sa fie scandal cu Ungaria si sa fie scandal in Moldova ca sa poată justifica rușii acolo intervenția – ca doamne ferește românii ne anexează). Sunt temele împinse sistematic de celulele FSB/GRU care vor destabilizare totala si capturare a zonei (așa cum au încercat cu Dragnea).

  Acuma. Ce știm sigur:
  – ambasada SUA a spus direct ca AUR joaca la nivel geopolitic de partea negativă a istoriei. Adica a spus direct ca sunt cu Rusia
  – Moldova i-a interzis de mult lui Simion sa poată intra pe teritoriul lor. Deci e considerat inamic statal.
  Exista mai multe scenarii aici:
  – AUR si Simion sunt controlați direct de FSB/GRU
  – sunt o creație a unor zone din serviciile noastre care sunt apropiate de ruși (lucrează ca interfață locală)
  – sunt o creație a serviciilor de la noi – ca sa nu lase culoarul asta suveranist sa fie capturat direct de ruși. Dar au cam pierdut controlul si e bătaie mare pe influența acolo între ai noștri si ruși. De aia a fost data afara Sosoaca care e clar cu Rusia, ca sa mențină ai nostrii un minim echilibru acolo.

  Ca doar nu credeți ca gigel Simion e de capul lui, hai sa fim serioși. Un neica nimeni, care nu a avut niciodată un job, care știe doar sa urle si sa fie incoerent – dar care cumva prin magie se susține financiar pana la aproape 40 de ani si organizează un partid cu prezenta hiper-sofisticata si in online si in diverse celule locale, si care a reușit infiltrarea in zonele statului, inclusiv BOR, apropiate de ruși. Chestiile implauzibile au întotdeauna o explicație.

  PS: Cei care au plecat din AUR au acuzat direct ca AUR e controlat de zone obscure de rezervisti sau activi de prin servicii. Nu zic eu, zic aia de acolo.

  Andrei Caramitru


  Descoperă mai multe la Bahtalo 💃 mapamondⓜmedia

  Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

  Lasă un răspuns