Allen Coliban „Domnule Ciucă, mi-ați pus pe tavă filiala voastră locală. Vă citez : Să îi dai pe toți afară, să aduci pe cine vrei !”

0
20
„Ăsta e adevărul: domnule Ciucă, m-ați invitat la 3 întâlniri și în toate v-am spus că eu voi candida din partea propriului meu partid.
Domnule Ciucă, m-ați sunat și m-ați invitat la o întâlnire. Mi-ați pus pe tavă filiala voastră locală. Vă citez aproximativ. „Să îi dai pe toți afară, să aduci pe cine vrei și să candidezi pentru un nou mandat din partea peneleului”.
Mai ușor cu dezinformarea.
Vorbește Bode despre mine, prin presă. Eu știu despre Bode, ca orice brașovean, doar că a încercat să fure Cetățuia de pe Dealul Straja. Și mai știu, ca orice român, matrapazlâcurile lui expuse de cei de la Recorder.
Zice, că „am încercat să mă cuibăresc, pe final de mandat în partidele de la guvernare”. Nu, Bode. Ați încercat să mă convingeți să vă iau cu totul filiala locală și să vă lăudați apoi că aveți primar la Brașov.
Mai zice articolul din Biz Brașov:
<Întrebat direct, președintele PNL Nicolae Ciucă a recunoscut că a avut trei întâlniri cu primarul Brașovului în vederea unei posibile candidaturi din partea PNL la Brașov doar că „rezultatul este că noi îl avem candidat pe ….”>
Păi, da. Ne-am întâlnit. La prima întâlnire, am transmis că eu voi candida din partea propriului meu partid. V-am făcut o singură „ofertă”. Să-mi susțineți candidatura, o candidatură normală, corectă, de dreapta, bazată pe un program de dezvoltare a Brașovului. V-am spus de prima dată – mingea este la PNL, dacă se leapădă de PSD sau nu.
Atunci ați spus că da, că veți rezolva tot sabotajul din plan local, coordonat de Scripcaru și de viceprimar, și că vom găsi căi de colaborare. Că nu s-a petrecut nimic din ce ați promis atunci, o știm cu toții.
Ne-am mai întâlnit. De încă 2 ori. Tot pentru că ați insistat, că aveați nevoie să luați o decizie și că prima opțiune eram eu, potrivit sondajelor dumneavoastră. Ați încercat iar să mă tot convingeți să vă preiau filiala locală, chiar dacă, din prima secundă v-am spus că nu e cazul să insistați. Că eu nu sunt așa cum i-ați văzut mulți alții din politică.
Și așa, ați ajuns să rămâneți fără candidat, căci „omul care face nimic” e mai degrabă candidatul pesedeului la Brașov.
Brașovenii vor alege pe 9 iunie!”

Descoperă mai multe la Bahtalo 💃 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns